Internet Explorer 8 problem

  • updated
  • Fixed
The Description field using Internet Explorer 8 is not functioning. The toolbar is missing and the text area is not editable?
Pinned replies
Sergey Stukov
  • Answer
  • Fixed

 Will check now

Sergey Stukov

We checked with IE8 8.0.7600.16385 and all works.


Can you provide more details.

Version of your operating system.


Check Tools->Compatibility view it must be uncheked.



Mario Leduc
Quote from Sergey Stukov

We checked with IE8 8.0.7600.16385 and all works.


Can you provide more details.

Version of your operating system.


Check Tools->Compatibility view it must be uncheked.



My corporation is using IE 8.0.6001.18702. Compatibility is unchecked. Here's a screenshot of what I get from your site.

Sergey Stukov
  • Answer
  • Fixed

 Will check now

Sergey Stukov
Quote from Mario Leduc
My corporation is using IE 8.0.6001.18702. Compatibility is unchecked. Here's a screenshot of what I get from your site.

Fixed should work now 

MarioLeduc
Quote from Sergey Stukov

Fixed should work now 

Toolbar is visible but when I click Add feedback it doesn't submit? 

Sergey Stukov
Quote from MarioLeduc

Toolbar is visible but when I click Add feedback it doesn't submit? 

Strange it submit from  our testing machine, trying to reproduce.

May be you can see some JS errors in lower left part of the IE Statusbar?


Try press CTRL+F5 and try to submit again.

MarioLeduc
Quote from Sergey Stukov

Strange it submit from  our testing machine, trying to reproduce.

May be you can see some JS errors in lower left part of the IE Statusbar?


Try press CTRL+F5 and try to submit again.

I tried refresh (CTRL+F5) without luck. I have no JS error showing

Mario Leduc

Ok My bad. I changed the Categories settings to force without having any category created. It's now working. 

Laura345

I am working with your tool and ran into the same problem, the UserEcho does not work on IE8 and IE9.

Vladimir Mullagaliyev
Quote from Laura345

I am working with your tool and ran into the same problem, the UserEcho does not work on IE8 and IE9.

What kind of problem you have seen? We are testing IE, this comment written from IE8.